Contact en bestel

Bestellen


Wil je een creatie kopen uit het standaard aanbod (etalage) of wil u een creatie op maat bestellen (atelier)? Laat dan hieronder een bericht achter en Artem Verde neemt zo snel mogelijk contact met je op. Voor de creaties op maat zet je de naam van de creatiet bij in het bericht. 

Betaling


Betaling gebeurt steeds via overschrijving. Voor elke aankoop krijg je een factuur. Wij vragen voor elke creatie een voorschot van 50% van het totaalbedrag. 

Verzending


Je hebt steeds de optie om jouw aangekochte creatie bij Artem Verde in Wuustwezel af te halen, na afspraak.

Kleine bomen kunnen via Mondial Relay worden verzonden . Afhankelijk van het gewicht zal hiervoor een meerkost aangerekend worden.

Grote creaties kunnen door Artem Verde geleverd worden. Voor de volgende gemeentes is de levering gratis: Wuustwezel, Hoogstraten, Brecht, Kalmthout en Rijkevorsel. Indien je een levering wilt buiten deze gemeentes, dan worden er extra leveringskosten aangerekend. 

Leveringstermijn


De leveringstermijn zal afhangen van het soort creatie dat je bestelt. Artem Verde zal bij een eerste contact een schatting van de levertijd meedelen. De exacte levertijd wordt samen met de klant besproken. 

Aankoopvoorwaarden


De producten waarmee Artem Verde werkt, zijn veelal natuurlijke materialen. Het hout is behandeld tegen insecten en schimmels maar kan gaandeweg natuurlijke scheurtjes gaan vertonen. Het mos en de zijdebladeren kunnen doorheen de tijd van kleur veranderen bij direct zonlicht. Wij raden aan om onze creaties niet in direct zonlicht te plaatsen om de oorspronkelijke kleur te vrijwaren. In héél vochtige ruimtes zal het mos extra vocht vasthouden waardoor het mogelijk is dat het mos de natuurlijke kleurstoffen laat 'lekken'. 

Artem Verde is niet verantwoordelijk voor eventuele natuurlijke veranderingen van onze creaties zoals scheuren, verkleuringen, ...

Heb je een vraag of wil je bestellen? Laat hieronder een bericht achter.